پیلای: حریم خصوصی از مهمترین موضوعات حقوق بشر است

کد خبر : #535
تاریخ انتشار : یکشنبه, 8 دی 1392 0:00
تعداد بازدید کننده : 787
چاپ ارسال به دوستان
شما این مطلب را ارسال خواهید کرد:
پیلای: حریم خصوصی از مهمترین موضوعات حقوق بشر است
  • Reload بازآوری
بزرگ یا کوچک بودن حروف اهمیت ندارد
ارسال
کمیسیونر عالی حقوق بشر سازمان ملل افشاگری‌های اخیر در خصوص جاسوسی‌های گسترده دولت آمریکا در حریم خصوصی را عاملی برای وقوع تحولی عظیم در حفظ حریم خصوصی در دنیای دیجیتال دانست.

به گزارش ایسنا، ناوی پیلای کمیسیونر عالی حقوق بشر سازمان ملل که به تازگی از سوی سازمان ملل مامور شده است گزارشی را پیرامون حفظ حریم خصوصی شهروندان مختلف جهان در دنیای مجازی تهیه و ارائه کند در این باره گفت: همانطور که واکنش درست جامعه جهانی به مبارزات علیه رژیم آپارتاید در آفریقای جنوبی به برچیده شدن این نظام منجر شد، جنجال علیه افشاگری‌های اخیر پیرامون نقض حریم خصوصی شهروندان جهان از طریق جاسوسی‌های گسترده دولت‌ها در دنیای دیجیتال می‌تواند عاملی برای به وجود آمدن تحولی عظیم برای حراست از حریم خصوصی باشد.
پیلای اولین زن غیرسفیدپوست در آفریقای جنوبی است که توانسته به عنوان قاضی دیوان عالی فعالیت کند و این سخنان را در گفت‌وگو با بی بی سی ارائه کرده است.
وی که پیش از این از قضات دیوان کیفری بین‌المللی (ICC) بوده است در این باره گفت: در گذشته با موارد متعددی از نقض حقوق بشر، همچون کشتارهای دسته جمعی در روآندا یا تجاوز در کنگو روبرو بوده‌ایم، اما نقض حریم خصوصی را هم به همان اندازه جدی می‌گیریم و برای بهبود این وضعیت تلاش می‌کنیم.
پیلای معتقد است که رژیم آپارتاید در آفریقای جنوبی برچیده شد چون جامعه جهانی برای آن تلاش کرد و حالا با اقدام جمعی شهروندان مختلف جهان علیه نقض حریم خصوصی‌شان در دنیای مجازی می‌توان و باید به آپارتاید در دنیای دیجیتال پایان داد.
کمیسیونر عالی حقوق بشر گفت که با تکیه بر همه تجاربی که در زمینه مقابله با نقض حقوق بشر دارد و با تمام توان برای پایان دادن به آپارتاید آنلاین تلاش خواهد کرد چون مردم به واقع از این که اطلاعات خصوصی‌شان به بهانه حفظ امنیت ملی یک کشور مورد سوءاستفاده قرار می‌گیرد هراس دارند.
به نوشته روزنامه گاردین، مجمع عمومی سازمان ملل هفته گذشته به قطعنامه پیشنهادی آلمان و برزیل رای مثبت داد که بر اساس آن افراد در دنیای مجازی از حقوقی برابر با آنچه در دنیای عینی و واقعی دارند برخوردار هستند که حریم خصوصی یکی از آن‌هاست. ادوارد اسنودن افشاگر آمریکایی به تازگی اسنادی منتشر کرد که نشان می‌داد آژانس امنیت ملی این کشور (NSA) میلیون‌ها شهروند از جمله رهبران کشورها را هدف نظارت و جاسوسی قرار داده که رئیس جمهور برزیل و صدراعظم آلمان از جمله آن‌ها بوده‌اند.
این قطعنامه از 139 کشور عضو سازمان ملل می‌خواهد تا قوانین و سیاست‌های خود در زمینه نظارت و جاسوسی و برنامه‌های جمع‌آوری اطلاعات شخصی را مورد بازبینی قرار داده و بر اساس قوانین بین‌المللی حقوق بشر عمل و از حریم خصوصی افراد حراست کنند.

“ پیلای: حریم خصوصی از مهمترین موضوعات حقوق بشر است ”