تحقیق از کلیساهای انگلیس درباره سوءاستفاده جنسی از کودکان

کد خبر : #1608
تاریخ انتشار : یکشنبه, 8 آذر 1394 12:17
تعداد بازدید کننده : 857
چاپ ارسال به دوستان
شما این مطلب را ارسال خواهید کرد:
تحقیق از کلیساهای انگلیس درباره سوءاستفاده جنسی...
  • Reload بازآوری
بزرگ یا کوچک بودن حروف اهمیت ندارد
ارسال
کلیساهای انگلیکان و کاتولیک، نمایندگان پیشین و فعلی پارلمان، دستگاه های جاسوسی و امنیتی و مراکز عمومی و آموزشی انگلیس در چارچوب یک تحقیق عمومی گسترده در ارتباط با سوءاستفاده جنسی از کودکان، تحت بررسی قرار می گیرند.

به گزارش ایرنا، قاضی 'لوول گودار' که اخیرا هدایت این تحقیق را بر عهده گرفته، گفته است که شورای شهرهای 'لامبف'، 'ناتینگهام شایر' و 'روچدال' که اخیرا گزارشی هایی در مورد سوءاستفاده از کودکان در این شهرها منتشر شد، از دیگر نهادهایی هستند که مورد تحقیق قرار خواهند گرفت.
وی در گزارشی که جمعه شب از شبکه اسکای نیوز پخش شد، گفت که در کل دوازده حوزه قرار است در جریان این تحقیق که پنج سال به طول خواهد انجامید، تحت تحقیق و بررسی قرار گیرند. این شخصیت حقوقی افزود: تحقیقات متمرکز بر اتهامات واردشده در ارتباط با کودک آزاری و سوءاستفاده جنسی از کودکان، علیه نمایندگان کنونی و گذشته پارلمان، کارکنان ارشد دستگاه های عمومی، مشاوران دولتی، اعضای دستگاه های اطلاعاتی و امنیتی خواهد بود.
خانم ' لوول گودار ' همچنین تصریح کرد از دیگر مواردی که در جریان این تحقیقات مورد توجه قرار خواهد گرفت، اتهام مربوط به سرپوش گذاشتن بر سوءاستفاده های جنسی از کودکان و سوءاستفاده های قانونی در این زمینه، خواهد بود.
به گفته وی، این تحقیقات از سال گذشته میلادی به دنبال ادعاهای مطرح شده در مورد تلاش برخی از دستگاه ها برای سرپوش گذاشتن بر این گونه سوءاستفاده ها، شروع شده است. کلیسای انگلیکان انگلیس، که اعضای آن بارها در معرض اتهام و رسوایی سوء استفاده جنسی از کودکان قرار داشته اند، اولین نهادی است که جمعه شب گذشته در بیانیه ای اعلام کرد که از این تحقیقات استقبال به عمل می آورد. به گفته منابع انگلیسی، این تحقیق، بزرگ ترین تحقیق عمومی در انگلیس در ارتباط با سوءاستفاده جنسی از کودکان است و انتظار می رود که ده ها میلیون پوند هزینه دربر داشته باشد. این منابع عنوان می کنند که خانم قاضی گودار به دلیل کشیده شدن پای نهادهای مهم سیاسی و امنیتی به این پرونده پیچیده، کاری بس دشوار در پیش رو خواهد داشت. این کمیته تحقیق همچنین از قربانیانی که مورد سو ءاستفاده قرار گرفته اند دعوت کرده است که اطلاعات خود را در اختیار این کمیته قرار دهند.
'تراز می' وزیر کشور انگلیس به دنبال فشار افکار عمومی، در جولای سال 2014 میلادی با اعلام تشکیل این کمیته گفت که اعضای آن قرار است تحقیقات مستقلی را درباره پرونده های مربوط به سوءاستفاده جنسی از کودکان عمدتا متعلق به دهه های 1980 و 1990 میلادی و مرتبط با مقام ها و سیاستمداران ارشد انگلیسی که در حال حاضر شماری زیادی از این پرونده ها نیز به ظاهر مفقودشده اند، صورت دهند. 'الیزابت باتلر سلوس' اولین رییس این کمیته تحقیق بود که به دنبال افشای ارتباط فامیلی اش با برخی از متهمان این پرونده ها، در همان ماه جولای سال گذشته مجبور به استعفا شد و به جای وی، 'خانم وولف' انتخاب گردید اما او نیز بعد از مدتی به دلیل داشتن همین ارتباطات مجبور به کناره گیری شد و خانم گودار که یک قاضی نیوزیلندی است، سومین رییس این کمیته بشمار می آید. پلیس انگلیس پیشتر گزارش داده است که در ارتباط با پرونده جنجالی آزار و اذیت جنسی از کودکان، مربوط به دهه های گذشته، تاکنون از یک هزار و 400 نفر مظنون، بازجویی صورت گرفته است.
گفته می شود در گزارش کمیته 'عملیات هیدرانت' که توسط شورای مرکزی پلیس ملی انگلیس ( ان پی سی سی ) در ارتباط با مبارزه با سوءاستفاده جنسی از کودکان تشکیل شده است، در میان این افراد مظنون، 76 سیاستمدار انگلیسی دیده می شود. بر اساس گزارش کمیته یاد شده، از یک هزار و 400 نفر مظنون یاد شده، در کل 261 نفرشان از شخصیت های شناخته شده بوده اند که 'جیمی ساویل' مجری سابق شبکه تلویزیونی 'بی بی سی'، 'لئون بریتان' وزیر کشور پیشین انگلیس و 'سیریل اسمیت' از نمایندگان پیشین پارلمانی حزب لیبرال از جمله این افراد بشمار می آیند.
در این گزارش عنوان شده است: از یک هزار و 433 نفر مظنون در ارتباط با پرونده آزار و اذیت جنسی کودکان، 216 نفرشان در حال حاضر فوت کرده اند، 261 نفر از شخصیت های مشهور بوده اند و 135 نفر نیز از افرادی هستند که در عرصه رسانه، فیلم و موسیقی و نیز ورزش فعالیت داشته اند.
در گزارش کمیته عملیات هیدرانت، اشاره ای به شمار کودکانی که قربانی امیال شیطانی این افراد شده اند و انتظار می رود که تعداد آنها به هزاران کودک برسد، نشده است. به گفته مسوول این کمیته ، در کل 375 نهاد و موسسه ازجمله 154 مدرسه، 75 یتیم خانه، 40 موسسه مذهبی و 14 مرکز درمانی مرتبط با پرونده آزار و اذیت جنسی کودکان هستند. به گفته این افسر پلیس انگلیس، 11 موسسه اجتماعی، 9 زندان ، 9 مرکز ورزشی و 28 نهاد دیگر ازجمله برخی از گروه های نظامی، درگیر این پرونده شده اند. علاوه بر این روزنامه دیلی تلگراف اخیراً در گزارشی افشاگرانه از وجود مدارکی سخنان به میان آورد که حاکی از نقش پلیس انگلیس بر سرپوش نهادن بر فساد و جنایات اعضای بانفوذ یک باند کودک آزار در دهه های گذشته است.
رسوایی های مکرر مربوط به سوءاستفاده جنسی از کودکان در انگلیس، در حال حاضر به معضل جدی برای این کشور اروپایی تبدیل شده و در این میان کاملا آشکار شده است که سیستم قضائی، مقامات محلی و پلیس انگلیس نتوانسته اند از کودکان در معرض خطر حمایت و محافظت جدی به عمل آورند. افشای رسوایی هایی مکرر در مورد سوء استفاده جنسی از کودکان در انگلیس، نگرانی شدید مردم و سازمان های حمایت کننده از کودکان در این کشور را برانگیخته است. نهاد مدنی 'کمیسیار کودکان '، در گزارش اخیرش برآورد کرده است که از آوریل سال 2012 میلادی تا مارس 2014 میلادی بیش از 450 هزار کودک در انگلیس مورد اذیت و آزار جنسی قرارگرفته اند. این نهاد مدنی مدافع کودکان بابیان اینکه شکایت های رسمی ثبت شده در این دوره زمانی در حدود 50 هزار مورد بوده است، می گوید: تخمین زده می شود که 85 درصد از موارد کودک آزاری در انگلیس که نوعاً مرتبط با اعضای خانواده و آشنایان آنها هست، به مقامات مسوول گزارش نمی شود. براساس این گزارش، آمار اعلامی در مورد سوءاستفاده جنسی از کودکان در انگلیس، یک هشتم آمار واقعی است.

“ تحقیق از کلیساهای انگلیس درباره سوءاستفاده جنسی از کودکان ”