هر 10دقیقه یک کودک یمنی جان می دهد

کد خبر : #3356
تاریخ انتشار : چهارشنبه, 17 خرداد 1396 8:08
نشریه انگلیسی «ایندیپندنت» نوشت: هر 10 دقیقه، یک کودک یمنی به دلیل سوء تغذیه جان خود را از دست می دهد.

این روزنامه انگلیسی در ادامه با بیان این که «ویرانی در یمن بیداد می کند، به گونه ای که این امر باعث شده است تا 10 هزار نفر در این کشور جنگ زده کشته شوند، اما با وجود همه این خشونت ها، این تنها عامل ویرانی یمن قلمداد نمی شود»، یادآور شد: «دو سوم مردم یمن از قحطی رنج می برند، همچنین هفت میلیون نفر از این افراد نیز دچار سوء‌تغذیه حاد هستند و همین امر سبب شده است تا هر 10 دقیقه، یک کودک جان خود را از دست دهد».

نکته دیگر آن است که سازمان بهداشت جهانی نسبت به خطر گسترش موج تازه وبا در این کشور هشدار داده است، بیماری که جان هزاران تن را گرفته و 150 هزار نفر نیز در این کشور مبتلا به این بیماری هستند.  اقتصاد یمن فروپاشیده است و مدیریت وخیم موسسات مالی در این کشور سبب شده تا اگر امکاناتی هم موجود باشد، ملت قادر نباشد تا هزینه آن را به دوش بکشد.  شرایط یمن روز به روز بدتر می شود، به گونه ای که عربستان و دیگر متحدانش خود را آماده می کنند تا به بندرالحدیده که در کنترل حوثی ها (انصارالله یمن)‌ قرار دارد، حمله کنند، بندری که شریان حیاتی برای مردم یمن به شمار می رود.

ایندیپندنت افزود: گروهی از اعضای کنگره آمریکا در نامه ای به «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری و «جیمز متیس» وزیر دفاع آمریکا از آنان خواستند تا به حمایت کاخ سفید از حمله عربستان به یمن پایان دهند. نمایندگان کنگره تهدید کردند که قوانینی را اتخاذ خواهند کرد که در آن کنگره نقش واشنگتن در درگیری یمن را زیر نظر خواهد داشت.

نشریه انگلیسی درحالی سخن از تهدید نمایندگان کنگره آمریکا گفته است که دونالد ترامپ رئیس جمهوری این کشور طی سفر 30 اردیبهشت 96 به عربستان اعلام کرده بود که واشنگتن موفق به انعقاد یک قرارداد تسلیحاتی به مبلغ 110 میلیارد دلار با ریاض شده است. طبق مفاد این قرارداد، ریاض سامانه‌های دفاع موشک بالستیک و راداری «تاد»، جنگنده‌های F-35، ناوچه‌های پیشرفته، قایق‌های گشت، بالگردهای «بلک‌هاوک»، تانک‌های آبرامز و همچنین خودروهای ضد مین را از آمریکا خریداری خواهد کرد.

آمریکا و انگلیس با حربه ایران هراسی و به منظور سرپا نگه داشتن مراکز تولید سلاح خود و تداوم تسلط بر منابع عظیم انرژی در کشورهای عربی بویژه در منطقه خلیج فارس، استمرار سرکسیه کردن حکام این کشورها را در دستور کار دارند. از سوی دیگر ریاض همراه با چند کشور دیگر عربی و با حمایت آمریکا، از ششم فروردین سال 94 با هدف بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی یمن، اقدام به تجاوز نظامی به این کشور کرد. این تجاوز نظامی تاکنون علاوه بر تلفات سنگین انسانی در یمن، باعث نابودی زیرساخت های درمانی و بهداشتی این کشور فقیر شده و روند گسترش بیماری های مسری چون وبا را تشدید کرده است.

 

منبع خبر: شبکه خبر

منبع عکس: رجانیوز