افزایش حملات علیه مساجد و مسلمانان در آلمان

کد خبر : #1038
تاریخ انتشار : یکشنبه, 25 مرداد 1394 16:08
یک روزنامه آلمانی از افزایش حملات افراط گرایان علیه مساجد و مسلمانان در آلمان و درخواست ائتلاف گسترده‌ای از سیاستمداران و پلیس آلمان برای رسیدگی به این مسئله خبر داد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "دی ولت"، شمار جرم و جنایت های اسلام ستیزانه در آلمان افزایش پیدا کرده است.
این روزنامه آلمانی به یک مورد از حمله به مسجدی در ایالت "نورد راین وستفالن" آلمان اشاره کرد که حمله کنندگان با توپ های رنگی به نما و پله ها و در و دیوار مسجد آسیب رسانده بودند و در ادامه نوشت: این حمله که در 5 آوریل رخ داد یک مورد از حدود 23 حمله روی مساجد و دیگر تاسیسات اسلامی در نیمه ابتدایی سال 2015 محسوب می‌شود. ین خبر را روزنامه "دی ولت" با استناد به پاسخ دولت آلمان روی درخواست پارلمانی فراکسیون چپ ها منتشر کرده است. بر این اساس سال گذشته حدود 45 مورد از جرائم اسلام ستیزانه ثبت شده است. اگر روند افزایش این جرائم در سال 2015 مانند نیمه اول افزایش پیدا کند در این صورت نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری خواهد داشت.
با این حال اینکه چه تعداد مسلمان در آلمان به دلیل اعتقاد و مذهبشان هدف حمله قرار می گیرند هنوز مشخص نیست. آمارهای رسمی در این باره وجود ندارد.
چنین شرایطی در حالی در آلمان وجود دارد که مقامات سیاسی در آلمان اسلام را جزوی از این کشور می دانند. "اولا یلپکه"، از نمایندگان بلند پایه حزب چپ آلمان می خواهد این شرایط را تغییر دهد. وی بر این عقیده است که شمار کامل جرائم اسلام ستیزانه همچنان نامشخص باقی می ماند تا زمانی که این جرائم به صورت جداگانه در لیست جرائم از روی نفرت و با انگیزه های سیاسی قرار نگیرد.
اینکه جرائم از روی اسلام ستیزی بتواند ضبط شود مسئله ای است که کنفرانس وزرای داخله ایالات آلمان (IMK) باید درباره آن تصمیم گیری کند. به این ترتیب اسلام ستیزی هم باید به جرائم از روی نفرت اضافه شود.
ائتلاف گسترده ای از سیاستمداران، مسلمانان و پلیس حالا خواستار این شده اند که اقدامات ضد مسلمانان هم مورد توجه قرار گیرند و ضبط شوند.
سخنگوی شورای هماهنگی مسلمانان درخواست کرده است که جرائم علیه مسلمانان در آمار پلیس به صورت جداگانه ضبط شود. حملات روی مساجد و مسلمانان در سال های اخیر افزایش پیدا کرده است. تا به حال شمار حملات علیه مسلمانان در آلمان کم تر مورد توجه قرار گرفته است.
اتحادیه پلیس آلمان هم از این مسئله استقبال کرده و اعلام کرده است که ما از این مسئله که جرم اسلام ستیزی هم به فهرست جرائم با انگیزه های سیاسی اضافه شود حمایت می کنیم. معاون رئیس اتحادیه پلیس فدرال آلمان در این باره اظهار داشته است که به این ترتیب این امکان فراهم می شود که ما گزارشی درباره شرایط تنظیم کنیم و ببینیم که آیا جرائم ضد اسلامی افزایش پیدا کرده است. زمانی که جرائم یهود ستیزانه در آلمان مورد توجه قرار می گیرد باید همچنین جرائم اسلام ستیزانه هم به حساب آید.
وزارت کشور آلمان هم با این تغییرات قانونی برای مبارزه جدی تر با مسئله اسلام ستیزی در آلمان موافقت کرده است.
سازمان اطلاعات داخلی آلمان انتظار افزایش جرایم راستگرایان افراطی با انگیزه های اسلام ستیزی را دارد.
این نهاد امنیتی آلمان بخصوص مساجد را به عنوان اهداف احتمالی حملات راستگرایان افراطی ارزیابی کرده است.
"یلپکه" سخنگوی سیاست داخلی حزب چپ آلمان آلمان بر این باور است که دولت آلمان به صورت سیستماتیک همچنان نفرت از اسلام و جرائم از روی اسلام ستیزی را بی اهمیت جلوه می دهد. تظاهرات های ضد اسلامی روزافزون در آلمان یک سیگنال آشکار هشدار است. بنابراین این غیر قابل قبول است که احساسات نفرت انگیز آشکار علیه میلیون ها شهروند مسلمان شکل گیرد.